Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Mi vagyunk a leghatékonyabbak

Banketten zárta le az idei szezont NB I-es csapatunk a PVSK-Veolia.

Egy hosszú, fárasztó és sikeres szezon után elkél a kikapcsolódás is. Ennek jegyében tartotta meg csapatunk szokásos, év végi bankettjét a hét elején a Hotel Palatinus éttermében, amelyen játékosaink és a szakmai stáb mellett támogatóink, ügyvezető igazgatónk, Bán Gábor, illetve névadó szponzorunk, a Veolia cégcsoport pécsi tagjának, a Pannon Hőerőmű Zrt. vezérigazgatója, Rudolf Péter is ott volt.

Évzáró beszédében Bán Gábor kiemelte, hogy egy kimondottan sikeres szezonon vagyunk túl, amihez gratulált a a csapatok tagjainak.

- Idén növelni tudtuk hazai mérkőzéseinken a nézőszámot, ismét hatodik helyen zártuk a bajnokságot, ami tavaly óta tovább erősödött – mondta el ügyvezetőnk. - Az NB I. B-ben szereplő együttesünkre is büszkék lehetünk, a napokaban játszanak a bajnokság ötödik helyéért, a Hepp Kupa négyes döntőjéből pedig éremmel tértek haza, de az U20-as bajnoki ezüstérem is nagyon szépen csillog. 

Bán azt is kiemelte, hogy most már hatodik éve pozitív a csapatot működtető PVSK Marketing Kft mérlege, nyugodt, illetve kiegyensúlyozott a működése, és évről évre egy kicsivel előrébb is tudunk lépni ezen a téren.

Rudolf Péter, a Pannon Hőerőmű Zrt. vezérigazgatója is gratulált a csapat idei szerepléséhez, majd egy nagyon érdekes hasonlattal fejezte be szezonzáró gondolatait.

- Mi a Veolia cégcsoportnál azon dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabb eredményt érjük el az energiafelhasználás terén – mondta Rudolf. - Nagyon örülök annak, hogy az első olyan évben, amikor a PVSK a Veolia nevét viselve szerepelt a bajnokságban, ilyen szép eredményt ért el. Úgy látom, hogy a csapat tökéletesen passzol a cégünkhöz, és viszont. A PVSK ugyanis a leghatékonyabban működő sportcsapat a férfi kosárlabda NB I-ben. A rendelkezésre álló források mértéke és az elért eredmény ugyanis példaértékű lehet mindenki számára.

A csapat most nyári pihenőre vonul, de Bán Gábortól megtudtuk, hogy a vezetőség nem sokat lógatja a lábát, hamarosan elkezdődnek ugyanis a tárgyalások a következő szezon keretének kialakításáról.