Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Három pont előnyről indulunk

A szezon utolsó meccse jön NB I. B-s együttesünk a PVSK-Kronosz Kiadó számára. A hazai pályán megszerzett előnyünket kellene megtartanunk az ötödik helyért.

Hosszú volt a szezon Juhász Olivér vezette NB I. B-s csapatunk számára. A bajnokság alapszakaszában remekül szerepelve az ötödik helyen zártak Krnjajskiék, a Hepp Kupában pedig a négyes döntőbe jutottak és ott bronzérmet nyertek. Most pedig a Piros csoport rájátszásának „alsó házában” az ötödik helyért küzdenek. A Miskolcon túljutva a papíron nálunk erősebb Nyíregyháza jött velünk szembe. 

Az ötödik helyért folyó párharc első, pécsi meccsén nagy csatában tudtunk nyerni 72-69-re, és mivel itt két meccsen dől el minden kérdés, így kedden este, Nyíregyházán kell megküzdenünk azért, hogy meg tudjuk őrizni három pontos előnyünket. Ez persze nem lesz egyszerű. A nyírségiek az előző körben a Nagykőrös ellen a második, hazai meccsen tizenegy pontnyi hátrányt ledogozva jutottak tovább, az tehát biztos, hogy kőkemény mérkőzés vár ránk. Igaz, mivel ez a szezon utolsó meccse, már nem nagyon kell hova tartalékolni.

Program:

2018.05.29. 18:00 | Nyíregyháza - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás, 2. mérkőzés. Nyíregyháza, Continental Aréna