Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nyerünk, vagy vége

Hétfőn este Székesfehérváron lép pályára a Pécsi VSK-VEOLIA, a negyeddöntő harmadik meccsén és nyernünk kell, hogy folytatódjon még a párharc.

Az biztos, hogy pénteken este nagy meccset játszottunk az Alba Fehérvár ellen, ami nem kis szó azok után, hogy a negyeddöntős párharcunk első meccsén bizony nagy vereségbe szaladtunk bele Fehérváron. A harminc pontos zakó után Pécsett már egy teljesen más meccset láthattunk. Óriási szívvel játszottunk, helyenként még jól is, sőt sokáig vezettünk a bajnoki címvédő ellen. A hajrá azonban az ellenfélnek sikerült jobban, így a három nyert meccsig tartó párharcban már 2-0-ra vezet az Alba.

Hétfőn este pedig ismét Fejér megyében van jelenésünk, a tét pedig nem kisebb, mit az, hogy folytatódik-e tovább a negyeddöntőnk, vagy véget ér számunkra a szezon. Emberes feladat, az biztos. Viszont az is igaz, hogy ha úgy játszunk, mint tettük azt a Lauberben pénteken, akkor bizony semmi sem elképzelhetetlen.

- Nem adjuk fel, mert van amin még tudunk változtatni hétfőig és szeretnénk legalább még egyszer a fantasztikus hazai közönségünk előtt játszani – mondta el a pénteki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Csirke Ferenc vezetőedző. Így legyen...

Szurkoljuk ki, hogy a rájátszásban legyen még egy meccsünk hazai pályán!

Program:

2018.05.21 18:00 | Alba Fehérvár - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. rájátszás, 3. mérkőzés. Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmény, statisztika, illetve képek és videók a helyszínről...