Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Labdarúgó Utánpótlás Bajnokság - 25. forduló

Az NB II. U14-es és U15-ös, illetve az NB III. U17-es és U19-es csapataink eredményei,

U17-es mérkőzés: Bonyhádi VLC - PVSK 0-3 (0-1)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U17-es bajnokság 24. forduló. Bonyhád
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 4. hely (43 pont)

Edző, Nagy Imre: - Hamar megszereztük a vezetést, bár több gólhelyzetet kihagytunk. A második félidőben tudtuk növelni az előnyünket, 3-0 után viszont olaszosan öltük a játékot, inkább az eredmény tartása volt a játékosaim célja. Örülök a győzelemnek, mert eléggé tartalékosan tudtunk kiállni. Góllövőink: Kovács B., Zsivkovics, Tornyos.

U19-es mérkőzés: Bonyhádi VLC - PVSK 5-2 (2-1)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U19-es bajnokság 25. forduló. Bonyhád
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 8. hely (22 pont)

Edző, Nagy Imre: - Jól kezdtünk, az első öt perceben már három 100%-os gólhelyzetünk volt , de ezekből egyet sem tudtunk értékesíteni. A 16. perceben ugyan megszereztük a vezetést, de egy figyelmetlenségünkből egyenlített, egy védelmi hibából pedig megszerezte a vezetést a Bonyhád. Az egyenlítés érdekében kitámadtunk, ezt kihasználva a házigazdák jól kontráztak és magabiztosan szerezték meg a három pontot. Góllövőink: Oszvald 2.

U14-es mérkőzés: LUA Baja - PVSK 2-1 (0-1)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U14-es bajnokság 25. forduló. Baja
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 5. hely (49 pont)

Edző, Majoros Iván: - Sajnálom a mai mérkőzést sokáig vezettünk a 2. helyezett ellen. Nagyon akarták a fiúk a győzelmet, meg is tettek érte mindent. Fegyelmezetten zártan védekeztek, és még szép kontrákra is futotta erőnkből. A játékvezető azonban másképp gondolta a mérkőzés kimenetelét. Ennyi szabadrúgást 18 méteren belül egész évben nem ítéltek ellenünk. Nagyon látványosan segítette, az amúgy is nagyon erős hazai csapatot. Míg végül két pontrúgásból sikerült megszerezniük a győzelmet. Gratulálok a fiúknak mert a mai mérkőzésen bizonyították hogy jó úton haladnak. Góllövőnk: Lovász.

U15-ös mérkőzés: LUA Baja - PVSK 4-0 (0-0)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U15-ös bajnokság 25. forduló. Baja
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 6. hely (38 pont)

Edző, Reith Róbert: - Az első félidőben jól játszottunk és a helyzeteink is megvoltak ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést. A szünet után a bajaiak fizikális fölényüket kihasználva gyorsabb fokozatra kapcsoltak és az egyéni hibáinkat kihasználva négy gólt rúgva magabiztosan nyertek.