Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Három pont az előnyünk

NB I. B-s csapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó vasárnap a Miskolcot fogadja, ha megőrizzük az idegenben szerzett három pontos előnyünket, játszhatunk az ötödik helyért.

Hiába fáradnak már a kezek, lábak, hiába közeledik a nyári pihenő szélvész gyorsan, a bajnokságnak még az NB I. B-ben sincs vége. Olyannyira nem, hogy csapatunk jelenleg is harcban van azért, hogy megszerezze az ötödik helyet.

E felé az első lépést a múlt héten, Miskolcon már megtette a MEAFC ellen, hiszen három ponttal, 92-89-re nyertünk idegenben. A továbbjutás az NB I. B-ben itt nem két győzelemig tart, hanem a két mérkőzés alapján hirdetik ki a jobbat. Azaz, ha vasárnap este a Lauber Dezső Sportcsarnokban három pontos vereségnél jobb eredményt érünk el a MEAFC ellen, már készülhetünk is a Nyíregyháza–Nagykőrös párharc továbbjutója elleni páros-meccsre, amely már az ötödik hely megszerzéséért megy majd. Meglepetésre egyébként a Nagykőrös az első meccset 71-60-ra megnyerte otthon a nyírségiek ellen, nagy kérdés tehát, hogy ki jut majd tovább onnan.

Nekünk azonban csak magunkkal kell foglalkoznunk. A legjobb persze az lenne, ha egy önbizalomnövelő kettős győzelem után veselkedhetnénk neki a végső csatáknak.

Program:

2018.05.20. 18:30 | PVSK-Kronosz Kiadó - MEAFC
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás, 2. mérkőzés. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Az NBI. B-s mérkőzésekre a belépés ingyenes.