Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elmaradt meccset nyert meg a PVSK

A 17. fordulóból elmaradt meccsen az első negyvenöt percben minden lényeges kérdés eldőlt. Ekkor született a PVSK győztes találata is.

Labdarúgó mérkőzés: Pécsi VSK – Sellye VSK 1-0 (1-0)
Férfi Labdarúgás, Megye I. o. 17. forduló: Várkőri Ferenc Stadion, Labdarúgó pálya: 100 néző. Játékvezetők: Kozári (Szabó, Gazdag).

A PVSK góllövője: Ndjodo.

Pécsi VSK: Kácsor – Domonkos (Varga M.), Kiss, Vida, Laki – Szeifert, Reith (Právics), Váradi (Zólyomi), Oberlander (Molnár), Kaufmann (Varga D.) – Ndjodo. Vezetőedző: Reith Róbert.

A meccs fontosabb történései:

A PVSK támadólag lépett fel, és többet is birtokolta a labdát a meccs első negyed órájában, de a vendégek nagyon veszélyesen kontráztak. A 10. percben 5 másodpercen! belül két kapufát is lőttek. Ennél az esetnél bizony szerencsénk volt!

Langyos mezőnyjáték után jutottunk el a 33. percig:

Ekkor Ndjodo egy hosszú labdával egyedül lépett ki a védők közül, még a kifutó kapus mellett is sikerült elpöccintenie a játékszert, amelyet azután az üresen maradt kapuba gurított. 1-0

Az első félidő lényegében unalmas mezőnyjátékkal telt el, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. Egyetlen említésre méltó esemény, hogy a vendégek edzőjét elküldték reklamálás miatt a kispadról.

Mondhatjuk ugyanez folytatódott a II. félidőben, azzal a különbséggel, hogy ekkor a Sellye volt veszélyesebb a PVSK kapujára. Kácsor kétszer is bravúrral mentette meg kapunkat a góltól.
Egy Kaufmann helyzet, néhány PVSK szabadrúgás, kakaskodás sárga lapokkal, és a mérkőzés végére feltámadt PVSK. Ennek eredményeként a 90. percben megismételve a sellyei attrakciót, 5 másodpercen belül mi is lőttünk két kapufát! Mondhatnánk azt is, egy gól, és más semmi, de ne mondjuk, örüljünk a három bajnoki pontnak…

Reith Róbert vezetőedző, Pécsi VSK: - Úgy gondolom, izgalmas meccset játszottunk, helyenként szikrázó játékkal. A héten történt előzmények után, és a sellyei részről kapott információk ellenére is, ma csapatként működtünk. Megmutatták a srácok, hogy van ebben a gárdában kitartás. Bár a játék jobb is lehetett volna, de megérdemelten nyertük meg ezt a fontos találkozót.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria