Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elmaradt meccsen elvárható a győzelem

A PVSK szerdai ellenfele a Sellye lesz, és bár nincs könnyű ellenfél, a győzelem legalább is elvárható, a tavaszi második fordulóban elmaradt meccs pótlásán.

A kérdés tehát az, maradt-e még gól a szombati Ócsárd elleni győzelem után a lábakban? A választ a vezetőedzőnktől, Reith Róberttől vártam:

- Remélem, lesz sok gólunk a Sellye ellen is – kezdte el mondandóját Reith Róbert – de ez is nagyon nehéz meccs lesz. A célunk természetesen nem lehet más hazai pályán, mint a három pont begyűjtése! Sajnos, vannak problémáink. Laki és Domonkos is játszhat, de Reith Renátó és Vida Pilu már a szászvári és az Ócsárd elleni meccset is kisebb sérüléssel játszották végig, most sem teljesen egészségesek. Zámbó is sérült, ő biztosan nem lesz ott szerdán. Ezért jobban örültem volna, ha az eredeti időpontban van ez a meccs. Az Ócsárd elleni második félidő egyáltalán nem tetszett. Abban bízom, hogy most már két félidőn keresztül tudjuk játszani azt, amit megbeszéltünk, és akkor miénk lesz a három pont szerdán.

A 17. fordulóból elmaradt mérkőzés szerdán, 17 30-kor kezdődik a Várkői Stadionban.

Nyilas László