Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Már az elsö félidőben minden eldőlt

Gyakorlatilag az első negyvenöt percben minden lényeges kérdésre választ kaptunk. A második játékrészben érthetetlenül visszafogta magát a PVSK.

Labdarúgó mérkőzés: Pécsi VSK – Ócsárd SE 4-1 (4-1)
Férfi Labdarúgás, Megye I. o. 27. forduló: Várkőri Ferenc Stadion, Labdarúgó pálya: 100 néző.
Játékvezetők: Varga (Karcagi, Pór).
A PVSK góllövői: Ndjodo 2, Kaufmann, Vida.
PVSK: Székely – Varga, Kiss, Vida, Kaufmann – Reith (Zolyomi), Oberlander (Csorba) , Váradi (Archie), Právics (Molnár) – Szeifert, Ndjodo
Vezetőedző: Reith Róbert

A meccs fontosabb történései:

A PVSK támadólag lépett fel, és többet is birtokolta a labdát, az Ócsárd csak ritkán jutott el a hazai kapuig.
9. perc: Egy baloldali Reith Renátó beadás átszállt a védők feje felett, és a középen érkező Kaufmann az ócsárdi kapuba fejelt, 1-0.
18. perc: Reith 8 m-ről fejelt a kapus kezébe. Ebben talán több volt!
24. perc: Egy jó átadás után Ndjodo egyedül lépett ki a vendégvédők közül, és nem lőtte erősen, hanem lágyan átemelte a kifutó kapus felett. Okos gól volt! 2-0
28. perc: Jött a harmadik gólunk. Vida szerelt majd a felezőtől megindult. Kényszerítőzött, és a magasan visszakapott labdát fejjel a hálóba csúsztatta. Nagyszerű egyéni teljesítmény volt! 3-0
44.perc: Reith R. Ügyesen passzolt Ndjodo elé, aki a kifutó kapus mellet 12 m-ről szerezte a negyediket, 4-0
45. perc: Szinte ugyanez játszódott le a mi kapunk előtt azzal a különbséggel, hogy az ellenfél játékosa Horváth, a felezőtől teljesen egyedül juthatott el a kapunkig, majd góllal fejezte be az akciót. Székely tehetetlen volt, 4-1.

II. félidő:

Érthetetlen módon teljesen visszaállt a PVSK, ínkább az ellenfélnek voltak veszélyes akciói, melyek két esetben is bravúrra kényszerítették Székely kapust. Gyakorlatilag egyetlen kapura veszélyes támadást nem vezettünk ebben a játékrészben!

A 72. percben tizenegyes gyanús helyzet volt az Ócsárd 16-osán belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Ennél az esetnél a bíró két sárga lapot is kiosztott a két reklamáló pécsi játékosnak, Zólyominak és Szeifertnek.
Néhány kemény belemenés, egy-két kakaskodás, szerencsére súlyosabb sérülés nélkül, és a játékvezető lefújta a meccset.
Végül is nyertünk, ennyi az öröm, csak a második félidőt tudnánk feledni…..

Reith Róbert vezetőedző, Pécsi VSK: - A jelenlegi helyzetünkben minden sikernek örülni kell. Úgy gondolom, győzelmünk egy pillanatig nem forgott veszélyben, de a játék néha akadozott.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria