Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megszületett az idei első döntetlen

Labdarúgó mérkőzés: Szászvár - PVSK 3-3 (1-2)

Megyei I. osztály 26. forduló, Szászvár 50 néző.

Vezette: Kozári (Lóga, Pór).

PVSK: Kácsor – Domonkos (Molnár), Szeifert, Kiss, Laki – Vida – Váradi, Reith, Oberlander, Kaufmann (Zólyomi) – Ndjodo. Vezetőedző: Reith Róbert.

Gólszerzőink: Ndjodo, Váradi, Reith.

Mérkőzés krónikája:

Első félidő:

6. perc: Lőrincz a jobb oldalon becselezte magát az ötös sarkáig ,és elpasszolta a labdát Kácsor mellett, de a védők a gólvonalról mentettek.

10. perc: Jobb oldalról Kaufmann ívelt a bal oldalra, ahol Váradi visszafejelte a labdát, Oberlander kapásból lőtt, mellé.

13. perc: Váradi lekészítését Ndjodo lőtte kapura 18 méterről, a kapus védett.

14. perc: Egy baloldali szászvári támadás során Hadobás tört be a büntetőterületen belülre, többször nem sikerült szerelni, így 8 méterről Kácsor mellett a kapuba gurított. 1-0

17. perc: Váradi csapott le egy keresztpasszra a félpályánál, végigszaladt a szászvári térfélen, majd önzetlenül Ndjodóhoz passzolt, aki 14 méterről a hazai kapu jobb alsó sarkába gurított. 1-1

26. perc: Egy baloldali szabadrúgás Kelement találta meg a hosszú oldalon, aki kapásból lőtt, de a labda elgurult a kapu előtt keresztbe.

34. perc: Kaufmann jobboldali beadása a kapu előtt egyedül találta Váradit, aki nagy helyzetben rosszul találta el a labdát, így a játékszer keresztbe gurult a kapu előtt.

37. perc: Kaufmann szaladt el a jobb oldalon, beadását Váradi passzolta el a kapus mellett. 1-2

42. perc: Kaufmann kapott jó labdát a jobb oldalon, bevezette a középre, de szemben a kapuval 14 méterről a kapust találta el.

Második félidő:

54. perc: Hadobás szaladt el a jobb oldalon, beadásából Makai fölé lőtt.

55. perc: Laki ugratta ki a jobb oldalon Váradit, aki 12 méterről a kapu mellé gurított.

64. perc: Ndjodo szaladt el a bal oldalon, de mi előtt lőtt volna, a védők beérték, és szögletre mentettek.

66. perc: Gyors kontratámadás végén Makai került helyzetbe, de lövését védte Kácsor.

67. perc: Megismétlődött az előző jelenet Makai ezúttal emelni akart, amit védett Kácsor, de a labda visszakerült a szászvári támadóhoz, aki másodszor már nem hibázott. 2-2

71. perc: Váradi adott be a jobb oldalról, a labda a szászvári védőről alig néhány centivel pattant a kapu mellé.

77. perc: Oberlander Kaufmannak gurította a szögletet, aki a büntetőterület bal sarkáról néhány centivel mellé lőtt.

84. perc: Baloldali szászvári szögletet Kácsor nem tudott kiütni, Kelemen viszont mellé fejelt.

86. perc: Bal oldalról Ndjodo keresztbe lőtt a kapu előtt.

87. perc: Egy gyors kontra végén Makai húzta el a labdát Kácsor mellett, aki elgáncsolta. A megítélt büntetőt a sértett a pécsi kapu jobb alsó sarkába lőtte. 3-2

89. perc: A félpályáról Laki ívelt szabadrúgást a szászvári 16-osra, a labdába Reith csúsztatott bele, 12 méteres fejese a bal alsó sarokba gurult. 3-3

90. perc: Váradi cselezte le magát az alapvonalig, visszagurított Ndjodo-nak, a pécsi támadó azonban fölé lőtte a meccslabdát.

Jó iramú mérkőzésen két győzelemre játszó csapat találkozott, de a Vasút hiába tett meg többet a győzelemért, a védekezésben elkövetett hibák miatt a végén a döntetlennek is örülnie kellett.

Reith Róbert, vezetőedző: - A nagy meleg ellenére hazai vezetés után is tudtunk újítani. 2-1-nél le kellett volna zárni a meccset, de sajnos kihagytuk a helyzeteinket, és majdnem vereséggel hagytuk el a pályát. Úgy gondolom, hogy van tartása csapatunknak, erre lehet építeni a következő meccseken. Mindig így kéne játszani, és küzdeni! Gratulálok a játékosaimnak, mert végig nagyon hajtottak, és minden labdáért megküzdöttek. Teszem hozzá, néhányan még érezték sérüléseiket. A kapott gólok előtti hibákat ki kell javítanunk, és akkor még jobb teljesítményre leszünk képesek. A 93. percben még megnyerhettük volna a meccset, de kimaradt a helyzet!

M.F.Kapcsolódó képgaléria