Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Véget ért a futsal-menetelés

Nem jutott tovább az országos középdöntőből egyesületünk U13-as futsal csapata, miután negyedik lett a hétvégén a Tolnán megrendezett viadalon.

Az egy évvel fiatalabb játékosokból álló csapatunk bejutott az ország legjobb nyolc együttese közé az U13-as korosztály futsal bajnokságában. Két négyes középdöntőt rendeztek, a mieink a tolnai tornára voltak hivatalosak, ahol a házigazdák mellett a Szeged és a Veszprém együttesével mérték össze tudásukat.

- Elsőként a házigazdákkal játszottunk egy színvonalas, fordulatos és a mi szempontunkból szerencsétlen meccset, hiszen a második félidőben vezettünk a pécsi területi döntőt megnyerő ellenfelünkkel szemben, de végül nemcsak kiegyenlíteniük sikerült, hanem az utolsó percben szerencsétlen körülmények között a győztes gólt is meg tudták szerezni, már nem volt időnk egyenlíteni. Ez az eredmény rányomta a bélyegét a további két meccsre. A Szeged ellen rögtön az elején gól- és emberhátrányba kerültünk, majd a tornán a legszebb játékot játszó alföldi csapat végül 5-0-ra nyert. Az utolsó találkozót a Veszprém ellen vívtuk, de hiába vezettünk ezen a meccsen is, végül megint kikaptunk, így negyedikek lettünk a tornán. Összességében mégsem vagyok csalódott, hiszen egy évvel idősebb ellenfelek ellen az ország legjobb nyolc csapata közé kerülni úgy, hogy mi nem elsősorban futsalt, hanem nagypályás labdarúgást játszunk, szerintem kiemelkedő teljesítmény – foglalta össze Ángyán Norbert, a csapat vezetőedzője.

M.F.