Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A PVSK Mecsek Füszért közleménye

A PVSK Mecsek Füszért vízilabda csapata szerződést bontott Bereczki Miklós vezetőedzővel, és 2014/2015-ös bajnoki évad végéig megbízta Lukács Gergelyt a felnőtt csapat szakmai irányításával.

A PVSK-Mecsek Füszért Vízilabda Csapatának szakmai hátteréül szolgáló PVSK Vízilabda Szakosztály Elnöksége az elmúlt hét folyamán tárgyalásokat folytatott a csapat eddigi teljesítményéről, és minden elnökségi tag egyhangúlag aggodalmát fejezte ki a csapat további szereplésével kapcsolatban. A tervezett és várt eredmények elmaradását az Elnökség nagymértékben annak tulajdonította, hogy a csapat motiváltsága legtöbb esetben elmaradt a szükségestől, ami főként a vezetőedzővel való kapcsolat megromlásának eredménye volt.

A fentiek alapján az Elnökség egyhangúlag döntött úgy, hogy 2015. február 1-jétől  szerződést bont Bereczki Miklós vezetőedzővel, és 2014/2015-ös bajnoki évad végéig megbízza Lukács Gergely utánpótlás szakág-vezetőt a felnőtt csapat szakmai irányításával.

A megbízást Lukács Gergely elfogadta és 2015. február 8-án megkezdte a csapattal a felkészülést, a következő bajnoki fordulóra.

Pécs, 2015. február 9.

De Blasio Antonio elnök PVSK Vízilabda Szakosztály

---
Kép: Lukács Gergely megbízott vezetőedző