Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Indul a rájátszás

Az NB I. B. Piros csoportjában szereplő együttesünk, a PVSK-Kronosz Kiadó csütörtökön kezdi meg Play off-szereplését, a legjobb négy közé a TF-en át vezet az út.

Nem kevés meccs van már a kezekben, az egyszer biztos. NB I. B-s csapatunk ugyanis ebben a szezonban lejátszott már 26 alapszakasz-meccset, ugyanennyit az U20-as bajnokságban is, ráadásul ott voltak még a Hepp Kupában megrendezett találkozók és a hétvégi, végül ezüstérmet hozó U20-as nyolcas döntő is. Kis túlzással ez már NBA-s meccsszámot jelent.

Persze, mielőtt a végelgyengülés venne erőt bárkin is, az azért adhat egy kiadós energiafröccsöt, hogy most jön az NB I. B. sava-borsa, a rájátszás. Juhász Olivér vezette csapatunk már az alapszakaszban olyan eredményt ért el – ötödikek lettek Demeterék –, amire önmagában is büszke lehet minden játékosunk, így persze senki sem várja, várhatja el tőlük, hogy a Tehetséges Fiatalok elleni, két nyert meccsig tartó negyeddöntős párharcot is behúzzák. A TF papíron jobb erőkből áll, ráadásul mivel a budapestiek lettek a negyedikek, így a pályaelőny is őket illeti, azaz ha mindent eldöntő harmadik meccsre kerülne sor, akkor azt a fővárosban (Sport11 Sportközpont) rendezik majd meg.

Nem szabad viszont máris temetni az esélyeket, hiszen az alapszakaszban egyszer már legyőztük a TF-et, ráadásul idegenben. Épp azzal az utolsó fordulós győzelemmel kaparintotta meg az ötödik helyet együttesünk. Azt tehát már megtapasztalhatták Krnjajskiék, hogy nincsenek lehetetlenek. Az nem is kérdés, hogy bitang nehéz dolgunk lesz. De ismerve csaptunk szívét és küzdeni tudását, afelől sincs kétségünk, hogy alaposan fel fogjuk adni a leckét a TF-nek.

Program:

2018.04.26. 18:30 | Tehetséges Fiatalok - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás, 1. mérkőzés. Budapest, Sport 11 Sportcsarnok