Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A legjobb nyolcban U13-as futsal csapatunk

Bár korábban úgy hitték, kiestek, most mégis ott lehetnek a legjobb nyolc csapat között Ángyán Norbert legényei a korosztályos futsal bajnokság országos középdöntőjében.

A megyei döntőben aratott győzelmet követően április elején vett részt a Pécsett megrendezett területi döntőn U13-as futsal csapatunk. Az egy évvel idősebb ellenfelek ellen jól helytállt az együttes: a Tolna együttese mögött a második helyen végeztek. Bár akkor azt hitték, hogy csak a csoportelsők jutnak a legjobbak közé, nemrég értesítést kaptak, hogy ők is ott lehetnek a legjobb nyolc csapat között az országos középdöntőben.

- Nagy meglepetés volt az értesítés a számunkra, de nagyon örülünk annak, hogy ott lehetünk a Tolnán megrendezendő középdöntőben. Itt négy csapat, a házigazdák mellett a PVSK, a Szeged és a Veszprém méri majd össze erejét, és a legjobb kettő jut be az országos döntőbe, ahol a budapesti középdöntőből érkező két csapat teszi majd teljessé a mezőnyt. Az április 29-i torna előtt nem akarom latolgatni az esélyeket, hiszen itt már nincs könnyű ellenfél, minden csapat jól játszik. Ráadásul mindegyikük egy évvel idősebb, így fizikálisan biztosan előnyben vannak hozzánk képest. Azt biztos, hogy már így is az egyesület legjobb eredményét értük el futsalban, és bízom abban, hogy a nem várt középdöntőbeli szereplésen igazi örömjátékot mutat majd be a csapatom – mondta el Ángyán Norbert, az együttes vezetőedzője.

M.F.