Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Siklós sem lesz könnyű ellenfél

A PVSK hétvégi ellenfele, a jelenleg a tabella második helyén álló Siklós csapata lesz. Ellenük mindig nagy csatákat vívtunk, bárhol is volt a meccs.

A Siklós egy meccsel kevesebbet játszott, és három pont a különbség a két csapat között, de a hazai pálya előnye mellettünk szólhat.
A kérdésre, hogyan lehet javítani a Várad ellen mutatott teljesítményen, a választ a vezetőedzőnktől, Reith Róberttől vártam:

- Mindenki tudja, hogy a Siklós nagyon jó csapat, az eddigi eredményei, és a második helyezés is ezt bizonyítják, de hazai pályán mi szeretnénk győztesen elhagyni a játékteret, és ezért mindent meg is teszünk. Megnéztem a Mohács elleni meccsüket, és beigazolódott az, hogy egy hajtós, kellemetlen ellenfélről van szó.
Visszatérve a Pécsváradi meccsre, megnézve a találkozót, most is azt tudom mondani a focit mi játszottuk, és főleg a második félidőben alakítottunk ki rengeteg gólhelyzetet, sajnos, ezek közül egyet sem tudtunk értékesíteni.
Kapusunkat, Gellnert porccal meg kell műteni, rá hosszúideig nem számíthatunk, és Domonkos is sérült, de ő már elkezdte az edzéseket, eltiltottunk viszont nincs.
Úgy gondolom, ugyanolyan nehéz mérkőzés lesz, mint a pécsváradi, de bízom benne, hogy nyerünk
fejezte be Reith Róbert.