Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szegeden léphetünk el

Szerda este Szegedre látogat a Pécsi VSK-VEOLIA, ahol egy győzelemmel komoly lépéselőnybe kerülhetnénk a play-offért zajló csatában a Tisza-partiakkal, de még a Kaposvárral szemben is.

A Kaposvár ellen győzni mindig különleges érzés csapatunk számára, így volt ez a hétvégén is, a középszakasz első fordulójában. Ám a régmúltra visszanyúló rivalizáláson túl a KKK elleni szombati győzelem azért is ért nagyon sokat, mert két győzelemnyi előnybe kerültünk a középházban a somogyiakkal szemben, közben ráadásul a Szeged simán kikapott Zalaegerszegen, így velük szemben már három a fórunk.

Nem kell sokat matekozni, hogy kiszámoljuk, szerda este Szegeden az is tétje a meccsünknek, hogy abból a háromból legyen négy. A Szedeák a ZTE ellen súlyos vereséget szenvedett el, így azt nem igazán mondhatjuk, hogy bombaformában lévő riválishoz utazunk – persze Szegeden az elmúlt években nem egy fájó vereséget szenvedtünk már el, így azért nem árt óvatosnak lenni. Ugyanakkor nagyon jó esélyünk van arra, hogy akár két győzelemmel kezdjük a középházi középszakaszt. És ha ehhez hozzátesszük azt, hogy a Kaposvár a Paksot fogadja, ahol könnyen elképzelhető egy vendég-siker, akkor bizony nem csak a Szeged ellen növelhetnénk előnyünket. Persze a lényeg az, hogy Szegeden helytálljunk. Ha hozzuk a Kaposvár elleni küzdőszellemet, akkor olyan nagyon nagy baj nem történhet.

Program:

2018.04.11. 18:00 | SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. középszakasz (középház), 2. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok