Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Harmadik lett Szekszárdon a PVSK Öregfiúk csapata

A Dél-dunántúli Régió 60 év feletti Kispályás labdarúgók Országos bajnoksága legutóbbi fordulóját Szekszárdon rendezték.

A hat csapat részvételével bonyolított eseménnyel kapcsolatban a PVSK csapatvezetőjét, egyben egyik játékosát, Szárazi Kázmért hívtam fel telefonon:

- A Komló, a PMFC, Bóly, a PEAC, a PVSK és a házigazda Szekszárd csapatait két hármas csoportba sorsolták. Az egyikbe a Szekszárd, a PEAC és a Bóly került, mi a PMFC-t és Komlót kaptuk.Sajnos, a PMFC-től 2-0-ra kikaptunk, teszem hozzá egy lendületes, jó csapattal játszhattunk, megérdemelték a győzelmet.
A Komlót viszont 1-0-ra vertük, így, mivel a másik csoportban a Szekszárd mögött a Bóly végzett, velük a torna harmadik helyéért meccsezhettünk, és jó játékkal, sok gólt lőve 5-1-re nyertünk. Az első helyért a Szekszárd-PMFC találkozó szintén 5-1 lett a hazaiak javára, így ők nyerték a tornát.
Az 5. helyért a Komló hetesekkel verte a PEAC-ot.
Az Országos összesítésben a 16 pontos Szekszárd előtt, 20 ponttal az első helyen állunk. Nagyon örülünk a bronzéremnek, és köszönjük minden segítőnek azt, hogy részt tudunk venni ezeken a rendezvényeken.
A házigazdák nemcsak a pályán, de a meccseket követő vendéglátásban is kitettek magukért, hiszen a sportbarátság ápolásának egyik fontos feltétele a fehér asztal melletti jó hangulat.
Legközelebb Május 4-én, Komlón folytatódnak a küzdelmek –
fejezte be mondandóját Szárazi Kázmér.

Nyilas László