Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem jutott az országos döntőbe U13-as futsalcsapatunk

Második helyen zárta a területi döntőt, így nem jutott az országos fináléba egyesületünk U13-as futsalcsapata a Gandhi Gimnáziumban rendezett viadalon.

A területi döntőre a megyei döntők legjobbjai kaptak meghívást. A Gandhi Gimnázium tornacsarnokában megrendezett fináléra Somogyból a Siófok, Tolna megyéből a Tolna, Zala megyéből pedig a Nagykanizsa érkezett, baranyát pedig a PVSK képviselte. A négycsapatos tornán körmérkőzés döntött a végső sorrendről.

- A Nagykanizsa ellen 5-1-re, a Siófok ellen pedig 4-1-re nyertünk, a Tolna azonban túl nagy falatnak bizonyult. Mi valójában U12-es korosztályú csapattal indultunk, a tolnai csapatban így egy évvel idősebb játékosok szerepeltek, akik nemcsak nagyobbak és erősebbek, hanem dinamikusabbak és ügyesebbek is voltak, így ellenük teljesen megérdemelten szenvedtünk vereséget. Mindez azt jelenti, hogy nem jutottunk be az országos döntőbe, de nincs ok az elkeseredésre: egyrészt óriási eredmény, hogy a megyei tornát meg tudtuk nyerni, másrészt az idősebbektől nem szégyen kikapni. A fiúk most is mindent megtettek a sikerért, de ezúttal ez a második helyhez volt elég – foglalta össze Ángyán Norbert, a csapat vezetőedzője.

M.F.