Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A legkisebbek is pályára léptek a Bozsik-tornán

Tavasszal első ízben léptek pályára az U7-es és U9-es csapatok a megyei Bozsik torna keretében. A PVSK Verseny utcai Sporttelepén rendezett tornán kétszer 12 csapat vett részt.

Az U7-es korosztálynak hat állomásból álló pályát építettek fel, amelyeken különböző feladatokat kellett megoldaniuk a legkisebbeknek. Volt, ahol a labdavezetést gyakorolták, máshol a passzolás pontosságára kellett figyelniük, megint máshol a csapatjáték eredményességét fejleszthették, és, természetesen, nem maradhatott el a klasszikus egymás elleni játék sem, amelynek keretében háromfős csapatok mérték össze tudásukat. A szombat délelőtt, igazán tavaszias időjárásban megrendezett tornán 12 csapat vett részt, a házigazda PVSK együttesei mellett egyebek közt a Székelyhídi SE, a Bogád, a Boda, a Pellérd, a Nagykozár, a Hosszúhetény legkisebb labdarúgói vettek részt a viadalon, ahol nem az eredmény volt a lényeg – hivatalosan nem is számoltak végeredményt -, hanem a foci öröme és a jó hangulat.

Az U7-es korosztály délelőtti tornáját délután az U9-es korosztály viadala követte, szintén tucatnyi csapat és csaknem száz labdarúgó palánta részvételével.

M.F.Kapcsolódó képgaléria