Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A szomszédok átjönnek a hétvégén

A Pécsi VSK labdarúgó csapata fölényes győzelmet aratott a Villány otthonában, szombaton a Várkői Stadionban a szomszédvár PEAC-ot fogadják a fiúk.

Vajon megismételhető-e a hétvégi siker? Miként készült a csapat a régi ellenfél ellen? Volt-e valami extra a hétközi edzéseken? Ezeket a kérdéseket tettem fel Reith Róbert vezetőedzőnek:

- Az első kérdésre a válaszom, hogy mi mindig győzelemre játszunk, szombaton is így lesz, az egyetemisták ellen. A felkészülésben semmi extra nem volt, ez is ugyanolyan fontos, mint a többi mérkőzés. Én kétnapos edzői továbbképzésen voltam Hévízen, az itthoni foglakozásokat Takács Gábor barátom vezette, a megbeszéltek szerint. Visszatérünk a Várkői Stadionba, remélem, szombatig nem lesz nagyobb mennyiségű csapadék. Domonkos elkezdte az edzéseket, de a hétvégén még nem játszhat, Gellner is sérült. A többiek remélem, bevethetők lesznek. Jól ismerjük az ellenfelet, egy jó játékosokból álló, masszív csapat. Nem lesz könnyű mérkőzés, de remélem, sikerrel vesszük ezt az akadályt is, bízom a győzelemben - fejezte be Reith Róbert.

Nyilas László