Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jön a pótlás a Körmend ellen

Csütörtökön újabb hazai mérkőzés jön NB I-es csapatunk a Pécsi VSK-VEOLIA számára, amely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek.

Az Egis Körmend csapatával az eredeti kiírás szerint már játszanunk kellett volna hazai pályán, de korábban a vasiak nemzetközi kötelezettségei miatt a találkozó elhalasztásáról egyezett meg a két fél, így most csütörtökön pótolhatjuk a bajnokit.

A tabella második helyén álló Körmend ellen nem lesz könnyű dolgunk, az biztos. Azért sem, mert a vasiak nem véletlenül állnak ott, ahol, és azért sem, mert jó formában van Gasper Potocnik csapata. Az előző körben például a címvédő Alba Fehérvár csapatát győzték le otthon, méghozzá elég magabiztosan. Győzelmi esélyeink akkor lehetnek, ha legalább olyan koncentrált védekezést mutatunk majd be, mint szombaton a Sopron ellen. Akkor az bizony aranyat ért, nem is véletlen, hogy 27 ponttal tudtuk legyőzni a kisalföldieket – ami egyébként az eddigi legnagyobb különbséggel aratott győzelmünk volt a Sopron felett. És bizony épp ez az, ami bizakodásra adhat okot. Mikor ne lephetnék meg ugyanis egy nálunk papíron erősebb ellenfelet, ha nem akkor, amikor épp egy kiválóan sikerült mérkőzés és győzelem után vagyunk?

Az biztos, egy ismerős arccal találkozhatunk majd a körmendi csapat névsorát böngészve, korábbi irányítónk, Halász Ákos ugyanis a vasiakat erősíti, neki ez lesz az első meccsen ellenfélként a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Ákosnak innen is szurkolunk – leszámítva a csütörtöki negyven percet!

Program:

2018.03.29. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 21. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.03.29. 17:00 | Pénztárnyitás

2018.03.29. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 21. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...