Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Teltház a Verseny utcában

Két Bozsik-tornán összesen több száz gyermekkel rendeztünk regionális, illetve megyei fordulót vasárnap a Verseny utcai sporttelepen az U11- és U13-as korosztályok számára.

Délelőtt a regionális tornán mindkét korosztályban hat-hat csapat érkezett a PVSK-pályára. A csapatok az U11-es korosztályban 1×15 perces, az U13-as korosztályban pedig 1×20 perces összecsapásokon, körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással.

- A csapatom nagyon összeszedetten, stílusosan és magabiztosan játszott. Mind az öt mérkőzésünket sikerült megnyernünk, és a délelőtt során összesen 23 gólt szereztünk, és egyetlen egyet sem kaptunk. Meg vagyok elégedve a srácokkal, kiválóan játszottak a tornán – adott hangot elégedettségének Ángyán Norbert, a csapat vezetőedzője.

Délután a megyei tornát rendeztük meg, hasonló lebonyolítási rendszerben. Itt a házigazda csapat mellet mind az U11, mind az U13 korosztályban a Hosszúhetény, a Pécsvárad, a Nagykozár, a Magyarszék és a Bogád csapata vett részt a tornán.

A mérkőzéseket a műfüves labdarúgópályán, illetve az atlétikai pálya füves területén kijelölt pályákon játszották. A két tornán összesen több mint kettőszáz labdarúgó palánta mutatta be tudását.

M.F.Kapcsolódó képgaléria