Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jubileumi győzelem után jöhet a Sopron

A Pécsi VSK-VEOLIA a Zete ellen 500. bajnokiját játszotta 2003-as NB I-be jutása óta, szombaton pedig már a 263. győzelmünkre készülünk, a Sopron lesz a vendégünk.

A ZTE elleni szerda esti győzelmünk nem csak egy volt a sok közül. Amióta ugyanis 2003-ban visszajutottunk a magyar kosárlabdázás legmagasabb osztályába, az NB I-be, a Zete elleni csatánk volt az 500. bajnoki mérkőzésünk – ezt sikerült tehát egy nagyon fontos, és szép győzelemmel megünnepelnünk. A statisztikák szerelmeseinek azt sem árt tudniuk, hogy másfél évtizedes viszonylatban pozitív csapatunk mérlege az NB I-ben, ugyanis a szerdai volt a 262. győzelmünk az élvonalban, a sikerek tehát túlsúlyban vannak a vereségekhez képest.

Ennek persze nem csak szabad, hanem kell is örülni, azt azonban nem árt észben tartani, hogy szombaton este máris jön egy újabb bajnoki összecsapás, immáron az 501. A Sopront látjuk vendégül a Lauberben, és bizony egy Zete elleni idegenbeli siker után nem is lehet más célunk, mint egy újabb győzelem megszerzése. Erre elviekben meg is van minden esélyünk, hiszen a tabella utolsó előtti helyezettje érkezik hozzánk. Persze azért nem árt észben tartani azt sem, hogy a szezon elején sokáig győzelem nélkül szenvedő Sopron azért az utóbbi időben el-el csíp szép győzelmeket is, az tehát biztos, hogy nem egy előre lefutott párharc lesz ez.

Ami bizakodásra adhat okot az az, hogy nagy valószínűséggel régóta sérült játékosunk, Supola Zoltán végre visszatérhet a pályára, még ha nyilván nem is rögtön negyven percig áll majd a szakmai stáb rendelkezésére.

Lesz tehát látnivaló szombaton este, de más miatt is megéri kilátogatni majd a Soproni KC elleni meccsünkre. A McNut magyar sportruházat jóvoltából 500 darab egyedi arcmatricát adunk ugyanis ingyenesen szurkolóinknak a mérkőzésen. A többször is felhasználható, egyedi megjelenést biztosító és a szurkolást még hangulatosabbá tevő arcmatricákkal ráadásul nyerni is lehet: azok között a szurkolóink között, akik az arcmatricát hordva készítenek szelfit, és azt feltöltik a PVSK-Panthers Facebook-oldalára, legkésőbb 2018. március 26-ig, a csapat 10 darab egyedi csapatsálat sorsol ki.

Program:

2018.03.24. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 26. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.03.24. 17:00 | Pénztárnyitás

2018.03.24. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 26. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...