Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bronzérem a 110.Magyar Országos Mezei Futó Bajnokságon

A Kecskeméten, a vendégmarasztaló sárban rendezett versenyen a PVSK háromtagú női csapata a dobogó harmadik fokára állhatott.

A rendezvény után érthetően boldog Freier Balázst, a PVSK Atlétika Szakosztályának vezetőjét, a szép eredményről kérdeztem:

- Örülök, hiszen ebben a versenyszámban, (felnőtt női mezei csapat) még soha nem értünk el ilyen jó eredményt. A Szabó Tünde, Freierné Kovács Dóra, Hegyi Brigitta összetételű csapat emberfelettit produkált, hiszen a pálya inkább hasonlított egy MotoCross verseny terepéhez, sem mint mezei futásra alkalmas területhez, a szél még a rendezői sátrakat is elvitte. Tünde egyéniben az ötödik helyet is megszerezte. A fiatalok szintén nagyon jól szerepeltek, újonc és serdülő kategóriában indultunk, itt inkább a versenyzés, a gyakorlás volt a lényeg. Egyebek mellett Szentörgyvölgyi Natasa 7. Kispál Dániel 9., Fritz László 10. lett. Sok induló volt, és nagy öröm, hogy a két héttel ezelőtti sikeres rendezésű Pécs-Harkány futóverseny után ismét egy szép és értékes eredménynek örülhetünk - fejezte be beszámolóját Freier Balázs.

Nyilas László