Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szakadó esőben hidegzuhany a Verseny utcában

Nem fogadta kegyeibe az időjárás a csapatokat, egy meglehetősen furcsa, zaklatott meccsen, két hazai hiba után, a Bóly elvitte a három pontot. 

Labdarúgó mérkőzés: Pécsi VSK – Bólyi SE 1-2 (1-0)
Férfi Labdarúgás, Megye I. o. 19. forduló: PVSK, Verseny utca Műfüves Labdarúgó pálya: 50 néző.
Játékvezetők: Gellén A. (Lóga Sz.- Gellén E.).

PVSK: Kácsor – Varga, Kiss, Szeifert, Zámbó – Oberlander, Laki, Zólyomi (Zombár), Váradi (Schvedics) – Reith, Ndjodo. Vezetőedző: Reith Róbert.
Pécsi góllövő: Reith Renátó, ill. Magyar Dominik (2).

Nemcsak a játékosok, de az a hős 40-50 néző is szenvedett a hirtelen visszajött télies időtől, a végig szakadó esőtől. A PVSK-nak a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyerni ezt a meccset, annak ellenére is, hogy meglehetősen érdekes játékvezetői ítéleteket is láttunk, és hogy a vendégek a két hibánkat kihasználva, egyébként, meglehetősen passzív játékot nyújtva, nyertek. Mindenesetre a jó szezonkezdés után nagyon nem hiányzott ez a vereség.

A gólok története:

9. perc: Minden olyan szépen kezdődött! A bólyi kaputól mintegy 19 méterre szabadrúgáshoz jutottunk. A labdát ügyesen nyesve Reith R. a kapu bal oldalába csavart. 1-0

62.perc: Kácsor ki akarta gurítani a labdát a 16-os vonalánál álló pécsi játékosnak, egy bólyi megelőzte őt, majd középre gurított. A teljesen üresen álló Magyar D. begurította az egyenlítő gólt. 1-1

87. perc: A PVSK-s védők próbáltak felszabadítani a 16-os vonalánál. Az egyik játékosunkról a bólyi csatár, Magyar D. elé pattant a labda, aki néhány lépés után a kifutó Kácsor felett a hálóba emelt. 1-2!

Reith Róbert, vezetőedző Pécsi VSK: - Csak magunknak köszönhetjük azt, hogy elveszítettük ezt a mérkőzést. Az első félidőben minket támogatott az ítéletidő, meg is voltak a lehetőségeink, abból egyet értékesítettünk. Ha a helyzeteink 60 %-át belőjük, már az első játékrészben eldőlt volna a meccs ajavunkra. Majd két olyan hibát vétettünk, amelyeket még alsóbb osztályban is ritkán követnek el.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria