Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Bozsik-programban is megérkezett a tavasz

Megkezdődött a tavaszi szezon a labdarúgó utánpótlás számára szervezett regionális Bozsik-programban. Elsőként az U13-as és U11-es korosztály lépett pályára.

A PMFC által szervezett regionális tornára mindkét korcsoportban hat-hat együttes kapott meghívást. Az U13-as csapatok a Stadion utcában, az U11-es együttesek pedig Kovácstelepen léptek pályára. Utóbbiaknál felemásra sikerült a tavaszi szezon kezdete: három győzelem mellett két szűk, 0-1-es vereség lett a mérleg.

- Önmagához képest szinte mindenki alulteljesített, mondogatták is a srácok, hogy érzik, valami nem működik. Ez nem is meglepő, hiszen két hete még teremben edzettünk, az előző három hónapban pedig teremfocit gyakoroltunk, szűk teremben, kisebb létszámmal. A múlt héten ugyan már kint edzettünk volna, de az időjárás közbeszólt, így szinte a teremből jöttünk a nagyobb pályára, ahol nagyobb a csapatlétszám is. Ezt újra meg kell szokniuk a srácoknak, de nem aggódom, néhány hét, és rendben leszünk. Remélem, hogy már a március 25-i, hazai rendezésű regionális tornán meg tudjuk majd mutatni az igazi arcunkat – foglalta össze Pintér Tibor, az U11-es csapat vezetőedzője.

Az U13-as csapatunk négy mérkőzést játszott, Ángyán Norbert vezetőedző tanítványai három győzelemmel és egy döntetlennel zárták az első tavaszi szabadtéri tornát.

Képeink az U11-es csapat első mérkőzésén készültek.

M.F.Kapcsolódó képgaléria