Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Újra Síverseny a Pécsi Sípályán

Nagy örömünkre szolgál, hogy több év kihagyás után, az idei télen újra síversenyt rendezhetünk a Pécsi Sípályán! Vasárnap megrendezésre kerül a Bali László Emlékverseny hétfőn és kedden pedig a Megyei Sí és Szánkó diákolimpia!

Az emlékverseny célja, hogy a sísportot szeretők egy közös baráti síelésen vegyenek részt, valamint, hogy megemlékezzünk Bali Lászlóról. Laci bácsi a sí szakosztály vezetője volt 28 éven keresztül. Áldozatos munkával és a sísport iránti önzetlen szeretettel felépítette a Pécsi Síházat. Elérte, hogy tányéros felvonó és helyben gyártott műanyagpálya legyen a pécsi sípályán. A versenysport nagy támogatója volt, vezetése alatt több országos bajnoka volt a szakosztályunknak. A vasárnapi versenyen szeretnénk, ha öregek és fiatalok egyaránt indulnának, ezért csak két kategóriában hirdetünk győztest, 50 év alatt és 50 év felett. Igény esetén snowboardos futamot is indítunk. A rajt délután 13:00 órakor lesz.

A Megyei Sí és Szánkó diákolimpia régi hagyományokkal rendelkező verseny. A hétfői nap kerül sor a síversenyre, a keddi nap pedig a szánkósoké. Lehetőség szerint a síversenyen két futamos óriás műlesikló versenyt rendezünk. Nevezésre mindkét nap 9:30 és 10:30 között van lehetőség, a rajt 10:30-kor lesz! A nevezés ingyenes.

A versenyek alatt (ahogy a többi havas napon is) lehetőség van a sífelvonó használatára 2500 Ft-os felnőtt vagy 1500 Ft-os diák napijegy váltásával. A verseny után a síházban mindenkit szeretettel várunk egy teára, zsíros kenyérre. Szeretnénk minél több emberrel megszerettetni a sísportot és megmutatni, hogy ehhez nem kell feltétlenül külföldre utazni, szerényebb körülmények között ugyan, de a Pécsi Sípályán is sok öröm várja az odalátogatót.

Minden új és régi sporttársnak, téli sportokat szerető családnak ajánljuk, ezt a különleges eseményt.

További információ: www.pecsisipalya.hu | Fb.:Pécsi Sípálya