Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Végre lesz fociforduló a hétvégén

Ha az időjárás is úgy akarja, hétvégén megkezdődhet a megyei focibajnokságok tavaszi szezonja. A PVSK a III. fordulóra kiírt Szentlőrinc II-höz látogat.

Reith Róbert vezetőedzőt egyrészt az esélyekről, másrészt arról is megkérdeztem, hogy hatott a csapatra ez a játéknélküliség:

- Mi január 8-án kezdtük meg a felkészülést, úgy gondolom, amit akartunk, azt megcsináltuk. Amikor talán kevésbé kellett volna, akkor nagyon jó volt az idő, nagyon rosszkor jött a latyak és a hideg, pár napig nem lehetett normálisan dolgozni, remélem, ez nem vetette vissza a csapatot. Öten jöttek hozzánk, Suba János, Reith Renátó, Oberlander Máté, Právics Dominik és Váradi Richárd. Az eddig látottak alapján, úgy látom, ök erősítést jelentenek. Ami eddig kevésbé működött, az a támadó játékunk, ez most remélhetőleg javulni fog, és ha maradna az a viszonylag kevés gól, amit kaptunk, akkor szép tavasz elé nézünk. A bajnoki nyitány eltolása nem okozott gondot, hiszen mi játszottunk helyette felkészülési mérkőzéseket, például a Somogy megyei listavezető Nagyatád, vagy éppen a Dombóvár ellen. Az, hogy közel két hete nem volt meccs, az növelheti a harci kedvet, és remélem, harapnak a fiúk vasárnap is, a Szentlőrinc II. ellen. Műfüvön lesz a meccs, hírek szerint előfordulhat, hogy az NB III-as csapatból is játszanak majd, ebben az esetben nehezebb dolgunk lesz, de mi minden meccsen, így a vasárnapin is nyerni akarunk - fejezte be a szakvezető.

Nyilas László