Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megyei futsal bajnok az U13-as csapatunk

Veretlenül nyerte meg a megyei futsal utánpótlás bajnokságot a PVSK U13-as csapata. A vasárnapi, harkányi döntőben is magabiztos játékkal rukkoltak elő, és megérdemelten nyertek.

A selejtezőcsoport megnyerését követően vasárnap már a harkányi sportcsarnokba volt hivatalos a PVSK U13-as csapata, itt rendezték meg ugyanis a csoportgyőztesek tornáját. A fináléba jutott hat csapatot két hármas csoportba sorsolták, majd a csoportok azonos helyezettjei játszották le a helyosztókat.

- Az első mérkőzésen a Sportolda ellen nagyon magas szintű játékkal, magabiztosan sikerült nyernünk, míg a második csoporttalálkozón a Szentlőrinc csapatát tudtuk legyőzni, ezzel csoportelsőként végzetünk, és bejutottunk a megyei döntőbe. Ott a házigazda harkányi együttes volt az ellenfelünk, őket is sikerült legyőznünk, így megnyertük a megyei bajnokságot. Mindhárom mérkőzésünkön 4-4 gólt szereztünk, de úgy vélem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertük meg minden meccsünket. Nagyon jól tartottuk nyomás alatt az ellenfeleket, nem adtunk számukra sem teret, sem időt arra, hogy felépítsék a játékukat, és az ellenfél térfelén megszerzett labdákból formás támadásokat tudtunk vezetni. Technikailag és taktikailag is éretten játszottunk, megérdemelten nyertük meg a tornát. Ezzel kivívtuk a jogot a területi döntőn való részvételre – mondta el Ángyán Norbert, a csapat vezetőedzője.

U13 megyei futsal döntő, Harkány

  • PVSK – Sportolda 4-0
  • PVSK – Szentlőrinc 4-1
  • PVSK – Harkány 4-1

M.F.