Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bejutott a megyei futsal-döntőbe U13-as csapatunk

Veretlenül nyerte meg selejtezőcsoportját a PVSK U13-as együttese. A korosztályánál zömében egy évvel fiatalabb játékosokból álló csapat a hétvégén a harkányi döntőben szerepel.

A végére maradt a sorsdöntő találkozó a megyei utánpótlás futsal-torna U13-as korosztályának pécsi csoportjában: a két, mindaddig veretlen együttes, a PVSK és a PMFC a csoportelsőségért csapott össze. Az odavágón az utolsó pillanatban, szerencsés körülmények között esett góllal mentette döntetlenre a meccset a PMFC, most hétvégén azonban nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

- Szemre is szép játékkal, és főleg eredményesen játszottunk, ezen a napon minden összejött a csapatnak, és végül 7-0-ra győztük le a PMFC szintén 2006-os születésű játékosokból álló együttesét. Mindez azt jelentette, hogy veretlenül nyertük meg a selejtezőcsoportunkat, és kvalifikáltuk magunkat a megyei döntőbe – mondta el Ángyán Norbert, a csapat vezetőedzője.

A megyei döntőt február utolsó hétvégéjén rendezik Harkányban, hat csapat szereplésével. A résztvevőket két háromcsapatos csoportba sorsolták, a PVSK a Sportoldával és a Szentlőrinccel került egy csoportba.

- Nem igazán szerencsés a sorsolásunk, azt gondolom, hogy kaphattunk volna könnyebb ellenfeleket is a mezőnyből. Egy évvel fiatalabb csapatunkkal a tisztes helytállás az elvárásom, de ha újra ugyanúgy kijön a lépés, mint a PMFC ellen, akkor akár éremért is csatázhatunk majd. Sajnos, a csapatkapitányunk, Kubicsek Levente kisebb sérüléssel bajlódik, egyelőre nem tudom, hogy mennyit tud majd játszani, de biztos vagyok abban, hogy ezúttal is mindenki odateszi magát, és nagyot fog küzdeni a minél jobb szereplés érdekében – fogalmazta meg Ángyán Norbert.

M.F. - Fotó: Gáspár Gábor