Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Supola nélkül vágunk neki

A Pécsi VSK-VEOLIA alapemberének combizma sérült meg, nélküle próbáljuk meg legyűrni a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Falcot. A mérkőzés pénteken 13 órakor kezdődik.

Nem egyszerű az élet. Egyfelől persze hatalmas öröm, hogy a pénteken, Debrecenben startoló Magyar Kupa nyolcas döntőjében érdekeltek vagyunk, másfelől viszont azért sok olyan mellékzönge is akad, ami miatt akár bosszankodhatnánk is.

Eleve az, hogy Debrecenbe kell utazni, nem a legnagyobb öröm a távolság miatt – persze az is igaz, hogy szinte valamennyi résztvevőnek ugyanezzel a nehézséggel kell megküzdenie. Aztán ott van az első ellenfél, a Falco. Amely bizony bitang erős alakulat. Ugyanakkor az is igaz, hogy a bajnokságban az egyik, ha nem a legnagyobb győzelmünket épp a szombathelyiek ellen arattuk, hazai pályán, kétszeri hosszabbítás után. Na igen, csakhogy ahhoz képest most egy kicsit más a helyzet. Supola Zoltán ugyanis nem léphet pályára a hétvégén, elszakadt ugyanis a combizma, többhetes pihenő következik a számára. Centerünk, Marino Sarlija pedig nem sokat edzett az utóbbi napokban, a bölcsességfogát ugyanis nemrég operálták. Az tehát biztos, hogy ennél jobb előjeleket is el lehetne képzelni.

Persze kár azon morfondírozni, amin úgysem lehet változtatni, arról nem is beszélve, hogy a pénteki korai meccsidőpont (13 óra) és a szokatlanul nagy csarnok az ellenfélnek is leküzdendő feladat lesz. Amelyik fél jobban tud alkalmazkodni a körülményekhez, az nagy előnybe kerülhet. A „nevek” talán a Falco mellett szólnak, de ha csapatként meg tudjuk ismételni azt, amit ősszel a bajnokin, akkor bizony biztosan nagyon izgalmas kis negyeddöntő vár ránk.

Addig pedig bízhatunk abban, hogy nem az lesz az utolsó meccsünk a hétvégén. Egy győzelem ugyanis azt jelentené, hogy biztosan éremért játszhatnánk. Tekintettel a fentebb említett „előjelekre”, az bizony óriási eredmény lenne.

Program:

2018.02.16. 13:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Falco KC Szombathely
Férfi Kosárlabda Magyar Kupa, negyeddöntő. Debrecen, Főnix Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...

Információk a Magyar Kupa döntőjéről >>