Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

KSI SE - PVSK Mecsek Füszért 11-6

Az E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 15. fordulójában a PVSK Mecsek Füszért a KSI vendégeként egy nagyon fontos mérkőzésen szenvedett vereséget. Szorosan és kiegyenlítetten kezdődött a találkozó. de a vége - főleg a negyedik negyed góltalansága miatt - sima lett.

KSI SE - PVSK Mecsek Füszért 11-6 (3-2, 2-2, 4-2, 2-0)
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 15. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda
V.: Németh András, Csanádi Zsolt

KSI SE: Kardos - Szöllősi, Miklós, Dr. Balla, Dr. Hangody Gy., Fejős, Deutsch , Kovács, Kalanovics, Szabó, Marnitz, Dr. Hangody L., Varga.

PVSK: Barát (Kósik) - Horváth, Polovic, Cabrilo, Szedmák, Csacsovszky, Francsics, Csaba, Práczky, Müller, Krizsán, Barta, De Blasio. Vezetőedző: Bereczki Miklós

Gólszerzők: Miklós 3, Kalanovics 3, Kovács Gergő 1, Hangody Gy. 1, Marnitz Márk 1, Szabó 1, Hangody L. 1, illetve Polovic 4, Csacsovszky A. 1, Müller 1,

Szorosan és kiegyenlítetten kezdődött a találkozó. A szünetben 5-4-es állásnál fordultak a csapatok. A folytatásban a KSI fokozatosan növelte előnyét, amivel a PVSK Mecsek Füszért nem tudott lépést tartani. Csapatunk a mérkőzés utolsó szakaszában talán a hitét és az önbizalmát is elveszítette. A negyedik negyedben gólt sem sikerült szerezni. Vereségével a PVSK Mecsek Füszért nehéz helyzetbe hozta magát és jelenleg a 13. helyre csúszott vissza. Jön a két hazai mérkőzés a Debrecen és a Kaposvár ellen.