Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bevette Kaposvárt U11-es labdarúgócsapatunk

Tornagyőzelemmel folytatta idei jó teremtorna-szereplését a PVSK U11-es labdarúgócsapata. Ezúttal a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia által szervezett kupát nyerték meg.

Öt csapat vett részt a Kaposváron megrendezett futsaltornán, ahol mindenki mindenkivel 1×20 perces mérkőzéseket vívott, így alakult ki a végső sorrend. A PVSK a házigazda Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapatával 1-1-es döntetlent játszott, majd a torna legerősebb csapatát, a Veszprém együttesét sikerült 2-1-re legyőzni. A folytatásban a Nagykanizsát 5-0-ra, a Siófokot pedig 2-1-re múlták felül Pintér Tibor tanítványai, akik így veretlenül nyerték meg a tornát.

- Az egész csapat fantasztikusan játszott, kiválóan szervezett tornán nagyon kemény és erős ellenfelekkel mérkőzhettünk meg, nagyon hasznos volt a mérkőzéssorozat. A torna válogatottjába Farkas Marcell került, de az egész csapat teljesítményével meg vagyok elégedve, mindenki kiválóan játszott és nagyot küzdött. Ezt a formát szeretném átmenteni a két hét múlva Szigetváron rendezendő Dél-Zselic Kupára is – fogalmazta meg Pintér Tibor.

M.F.