Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bonyhádra utazunk

A sereghajtó vendége lesz a PVSK-Kronosz Kiadó, de vigyázni kell a Bonyháddal, saját pályáján már több erős csapatot is elintézett. A mérkőzés Zombán 19:30-kor kezdődik.

Szerdán történelmi sikert ért el NB I. B-s csapatunk azzal, hogy bejutott a Hepp Kupa négyes döntőjébe. A sikert persze meg kell ünnepelni, örülni kell neki, de a játékosoknak nincs túl sok idejük arra, hogy a sikerrel feküdjenek és keljenek. Pénteken ugyanis már fontos bajnoki összecsapás vár együttesünkre, méghozzá egy igazi Dél-dunántúli rangadó – Juhász Olivér tanítványai ugyanis a Bonyhádra látogatnak.

A tabella kicsit csalóka képet festhet, hiszen bár mi a negyedik, míg a Bonyhád a tizennegyedik, azaz utolsó helyen áll jelenleg, azért mégsem szakadéknyi a különbség a két csapat között. Eleve úgy utolsó a Bonyhád, hogy azért négy győzelmet már így is elkönyvelhetett a bajnokság során, ráadásul megverte a harmadik helyen álló Nyíregyházát és az ötödik TF-et is. Az is óvatosságra kell, hogy intsen minket, hogy mind a négy sikert otthon aratta ellenfelünk.

Nekünk azonban nagyon jól jönne egy győzelem, hiszen azzal meg tudnánk szilárdítani mostani negyedik helyünket, és kicsivel még közelebb is kerülhetnénk a dobogósokhoz.

Program:

2018.01.26. 17:30 | Bonyhádi KSE - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 16. forduló. Zomba, Sportcsarnok

2018.01.26. 19:30 | Bonyhádi KSE - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 16. forduló. Zomba, Sportcsarnok