Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Hozz magaddal még egy embert és szurkolj a PVSK-nak !!

Kiemelt támogatónk, a GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. jóvoltából egy belépővel ketten léphetnek be a Pécsi VSK-PANNONPOWER - EGIS Körmend kosárlabda NB I-es rangadóra. A mérkőzésen (értékes nyereményekkel) nyereményjáték is vár a szurkolókra.
 
Immár a hagyományokhoz híven minden bérletessel, vagy jegyet vásárlóval plusz egy szurkoló léphet be GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. nevével fémjelzett meccsre, ami ezúttal a szombati EGIS Körmend elleni találkozó lesz!
 
Számos nagy rangadót éltünk már át a GP Consulting Kft.-vel közösen, támogatónk 2011 óta segít megtölteni a lelátót „Hozz magaddal még egy embert” akciójával, és jópár ajándékcsomag is gazdára talált már. Szurkolóinkkal és a GP Consulting Kft.-vel karöltve pikáns és élvezetes meccseket játszottunk már a Falco, a Nyíregyháza, a Sopron, az Alba és a Körmend ellen is, fergeteges hangulatot csempészve a Lauber Dezső Sportcsarnok falai közé. A szombati EGIS Körmend elleni mérkőzéssel szeretnénk bővíteni ezen emlékezetes összecsapások sorát!
 
Az izgalmakról, az élményről gondoskodik csapatunk, a kedvezményes belépésről és az ajándékokról a GP Consulting Kft., szurkolóinknak már csak annyi a dolga, hogy élvezzék a parázs mérkőzést és jó hangulatot varázsolva újabb győzelemhez segítsék a Pécsi VSK-PANNONPOWER-t!
 
Szurkolóink ismét értékes nyereményekre számíthatnak a félidőben, melyek közé a csapat által dedikált ajándékokat is rejtettünk, de a szórólapot kitöltő szurkolók közül valaki egy wellness hétvégével is meglepheti partnerét!
 
Hozz magaddal még egy embert, hogy még hangosabban zúgjon a HARJÁ PVSK !!