Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jó helyre került az 1-es rajtszám

Szerdától lehet kedvezményesen nevezni a Decatlon 34. Pécs-Harkány Országúti Futóversenyre. A március 4-i versenyen az idén 26-odszor rajtoló Tóth Mihály viselheti az 1-es rajtszámot.

Ezerötszáz forintot spórolhat az, aki a február 1-jéig tartó kedvezményes előnevezési időszakban nevez a Decathlon 34. Pécs-Harkány Országúti Futóversenyre, amelyet idén március 4-én rendezünk. Nevezni január 17-étől lehet, és sokan már most jelezték indulási szándékukat.

- Eredetileg a tavaly elhunyt édesapám kedvenc számát, a 70-es, vagy az eddigi rajthoz állásaim számát jelölő 26-os rajtszámot szerettem volna viselni, de a nevezéskor Freier Balázs felajánlotta nekem a 1-es rajtszámot. Nagyon örültem neki, és nagyon jól esett, hogy ilyen apróságnak tűnő, számomra mégis fontos gesztussal ismerték el azt, hogy nekem csaknem három évtizede minden évben ezzel a versennyel indul a versenyszezon, hiszen jó visszajelzést ad arról, hogy hogyan sikerült a téli felkészülésem. Korábban nyertem már hasonló versenyt, a Pécs-Mohács viadalt, de idén még ennél is nagyobb versenyre készülök, hiszen a szintidő teljesítésével jogot szereztem arra, hogy részt vegyek a novemberi New York Maratonon – mondta el Tóth Mihály.

- Az 1-es rajtszámot idén az eddigi legtöbbször nevező futó számára terveztük felajánlani, örülök, hogy jó helyre került. Amíg van lehetőség, addig lehet válogatni a még meglévő rajtszámok között, de a népszerű számok közül egyre kisebb a választék, hiszen már most több százan neveztek a versenyre. A kedvezményes előnevezési időszak február 1-jéig tart, bízom benne, hogy minél többen élnek ezzel a lehetőséggel – mondta el Freier Balázs, a verseny főszervezője.


2018. március 4., vasárnap 11:00 óra | Decathlon 34. Pécs-Harkány Országúti Futóverseny

Versenykiírás, nevezési és további információk >>>

M.F.