Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Edzőtáboroznak az ökölvívók

Magaslati edzőtáborban készülnek a nagy hazai és nemzetközi feladatokra az ökölvívó válogatott tagjai, Mátraházán edzenek a fiúk.

A csapatban három pécsi is szerepel, a PVSK két sikeres ökölvívója, Lukácsy Bence és Cservenka Róbert, valamint a szakvezetőnk, Alvics Gyula, akit a foglalkozásokról kérdeztem:

- Már több mint egy hete itt vagyunk, és még néhány napig maradunk. A karácsony után elsősorban az erőnlétet kell visszanyernie a fiúknak. Tizennyolcan vagyunk itt az U22-es korosztály tagjai, néhány fiatalabb öklöző, és a felnőtt válogatott. Két versenyzőnk, Lukácsy Bence és Cservenka Róbert is itt van, a többiekhez hasonlóan, ők is nagyon szorgalmasak. Napi három edzés van, jó a levegő, kitűnő az ellátás, jók a körülmények, egyszóval minden adott az eredményes munkához. Én az U22-es korosztálynál, és Balzsay Károlynak, a felnőtt válogatott szakmai vezetőjének, segítek. Rövidesen két nagy verseny is lesz, februárban a Bocskai Emlékverseny Debrecenben, illetve az U22-es Európa bajnokság. Ezekre, és az egész évi feladatokra is készülünk fejezte be Alvics Gyula.

Nyilas László