Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U11: egy nap két torna

Két teremfoci tornán is részt vett egyesületünk U11-es labdarúgócsapata. Horvátországban veretlenül szerepelt a csapat, Kozármislenyben pedig ezüstérmet szerzett.

Január 13-án Kozármislenyben a műfüves csarnokban 6 csapatos focitornán vett részt együttesünk egyik fele. Itt a házigazda Kozármisleny mellett a Komló, a Sportolda, a Szentlőrinc és a Siklós együttesével mértük össze erőnket.

- A csapat kiválóan szerepelt, hiszen három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zártuk a tornát, és ezzel a teljesítménnyel a második helyet sikerült megszereznünk. A legjobb kapusnak járó díjat csapatunkból Balázs Gergő kapta, rajta kívül Budavári Bálint és Csete Donát nyújtott kiemelkedő teljesítményt – mondta el Edouard Ndjodo, a csapat másodedzője.

Ugyanaznap a csapatunk másik fele Horvátországban, Perlakon járt egy 18 csapatos teremtornán. Itt a csoportban a Juraj na Bregu, az NK Varasdin, az SN For és a Mala Subotica ellen lépett pályára a PVSK együttese.

- Rendkívül jó körülmények között zajlottak a mérkőzések, két pályán. Négy csoportmérkőzést játszottunk, amelyeken összesen egyetlen gólt kaptunk, és három döntetlen mellett egy győzelmet értünk el, de hiába maradtunk veretlenek, az eredmények alakulása miatt ezzel a teljesítménnyel nem jutottunk tovább a csoportból. A horvát ellenfeleink közül csak a varasdiak voltak technikásabbak, mint mi, viszont mindannyian szerencsésebbek, hiszen rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki, de sokszor még az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Kiemelkedő teljesítményt Holneka Márton és Krausz Martin nyújtott, de az egész csapat játékával meg voltam elégedve, sok 100%-os helyzetet dolgoztunk ki, de ezúttal, sajnos, be voltunk oltva gól ellen – foglalta össze Pintér Tibor, a csapat vezetőedzője.

M.F.