Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem lesz könnyű a Vasas ellen

NB I. B-s kosárlabdacsapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó a héten már második bajnokiját játssza, vasárnap délután a Vasast fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Egypontos vereséggel kezdte az évet NB I. B-s csapatunk a másodosztály Piros csoportjában a hét közepén, Miskolcon a MEAFC-tól kaptunk ki 77-76-ra. Ezek után természetesen kiemelt jelentősége lenne annak, hogy a soron következő bajnokin újra győzelemnek örülhessünk, de elnézve a következő kör párosítását, ezt biztosan nem lesz könnyű abszolválni. Na nem, mintha egy lehetetlen küldetés lenne a Vasas ellen, hazai pályán győzelmet aratni most vasárnap, de azért vigyázni kell a fővárosiakkal.

A bajnokság ősszel úgy indult, hogy a tavaly még élvonalbeli Vasast, idegenben tudtuk megverni a második fordulóban, az akkor nagy bravúr volt részünkről. Aztán az alapszakasz elején úgy festett, hogy a Vasasnál nincs minden rendben – első hét meccsükből hatszor kaptak ki. Mostanra azonban már egészen más képet fest a fővárosi alakulat. A hetedik kör óta ugyanis minden meccsét megnyerte vasárnapi ellenfelünk, így 8/6-os mérleggel jelenleg az ötödik a tabellán, épp mögöttünk áll.

Látszik tehát, hogy egy remek formában lévő együttest látunk vendégül a hétvégén, amely ellen nagyon meg kell majd küzdeni a győzelemért. De miért is ne sikerülhetne?

Program:

2018.01.14. 15:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - Vasas Akadémia, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 15. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018.01.14. 17:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - Vasas Akadémia
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 15. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Az NBI. B-s mérkőzésekre a belépés ingyenes.