Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Miskolcon van jelenésünk

NB I. B-s kosárlabdacsapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó számára az első idei mérkőzés következik a bajnokságban, Juhász Olivér gárdája a MEAFC-hoz látogat.

Az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunkra nem sok panasz lehetett ősszel, hiszen 7 győzelemmel és 4 vereséggel kiváló félévet zárt, nem is csoda, hogy a téli szünetet a tabella előkelő, negyedik helyén tölthette.

A babérokon azonban nincs idő ücsörögni, hiszen szerdán máris újabb tétmeccs következik, méghozzá Miskolcon, a MEAFC ellen. Az eddigi eredmények alapján kiélezett, szoros csatára van kilátás, hiszen a miskolciaknak mindössze egy győzelemmel van kevesebbjük nálunk – igaz mivel kettővel több meccset játszottak már, 7 vereségnél tartanak. Persze ez olyan sokat nem jelent, a mezőny ugyanis hasonló az élvonalhoz abból a szempontból, hogy gyakorlatilag szinte bárki megverhet bárkit. Éppen ezért óvatosnak kell lennünk, még ha egy hajszálnyival talán esélyesebbnek is tűnünk ellenfelünknél. De talán jobb abból kiindulni, hogy idegenben mindig sokkal nehezebb, egy győzelemhez távol Pécstől mindig bravúrra van szükség. Legyen csal a nyomás a hazaiakon.

Program:

2018.01.10. 17:30 | MEAFC - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 14. forduló. Miskolc, Egyetemi Körcsarnok

2018.01.10. 19:30 | MEAFC - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 14. forduló. Miskolc, Egyetemi Körcsarnok