Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megkezdte a felkészülést a labdarúgó csapat

Tavaszias időben, villanyfénynél volt az első edzés, ahol már most feltűnt egy-két új arc, ebből is látszik, némi mozgás várható labdarúgó csapatunk háza táján.

Január 8-án, este fél hétkor volt a találkozó a PVSK Verseny utcai pályán, majd a rövid edzői eligazítás után bemelegítéssel, és játékkal folytatódott az első, amolyan ráhangoló edzés. Kell is kapkodni a lábakat, hiszen szombaton, a Megye II-es Mozsgó ellen, a Baranya Megyei Labdarúgó Szövetség Műfüves Nagypályás Tornájának első meccsen, már pályára is lépnek a fiúk.

Reith Róbert vezető edzőtől több kérdésre választ vártam, mik voltak az első benyomások, valamint jönnek-e új fiúk, és mikor lesz teljes a keret?

- Az első kérdésedre a válaszom, hogy jók az első impulzusok, jó hangulatú tréning volt, huszonegyen voltunk, és ami nagyon jó hír, mindenki egészséges. Azt még nem tudom, kit küldök pályára a Mozsgó ellen, vannak próbajátékon is, menet közben jön majd néhány új játékos. Neveket addig nem mondok, amíg nem lesz biztos, hogy nálunk folytatják-e. A teljes keret természetesen február 15-ig, az átigazolási időszak végéig alakul ki. Szombaton szeretnék néhány fiatal játékost is kipróbálni. Jó ez a torna, hiszen játéklehetőséget nyújt, természetesen lesznek még edzőmeccseink is, kell is a játék, mert egy olyan csapatot szeretnénk összerakni, amely néhány helyet előre tud lépni a tabellán. Elsősorban a góllövők hiányoznak, ezen próbálunk javítani. Addig is heti öt edzéssel készülünk, és játszuk a meccseket, remélem mindenki egészséges lesz, a többit majd meglátjuk - fejezte be Reith Róbert. 

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria