Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Pezsgő és pogácsa, no meg egy kis foci

Vidám évbúcsúztató összejövetelt tartottak a PVSK Megye I-es felnőtt labdarúgói a gyönyörű decemberi napsütésben, amelyen potyogtak a gólok és a poénok.

Akinek volt ideje, és főleg kedve, hozzávetőlegesen tizenöten, tizenhatan, az részt vett a focicsapat december 30-án tartott vidám évbúcsúztató összejövetelén. Egy öltözőbeli rövid taktikai megbeszélés után, amolyan csapatösszetartó buli következett, amelynek csúcspontja a vészkapus játék volt, a műfüves pályán. Az Öregek-Fiatalok meccsen mindkét csapatban négyen szerepeltek, és mivel nem volt kapus, így sűrűn zörögtek a hálók. A Fiatalok csapata némileg talán több gólt szerzett, de az Öregek sem vallottak szégyent, ők a futást inkább a labda járatásával pótolták.

A pálya szélén maradtak pedig minden egyes megmozdulást kommentálva adták a jobbnál-jobb tanácsokat. Az egyik legjobb beszólás az edző Reith Róbert szájából hangzott el, miszerint most sok játékos többet futott, mint az egész őszi szezon valamennyi meccsén. Persze, nem az eredmény, hanem a vidámság volt a fontos. A poénokban és gólokban gazdag találkozó után jöhetett néhány korty pezsgő, a házi készítésű pogácsa, és a jövő évre vonatkozó jókívánságok.Sók gólt és szép, győzelmekben gazdag 2018-as évet kívánunk mi is, a szurkolók!

Nyilas László