Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sport és összetartás az V. PVSK Beigli-futáson

Egy laza futással búcsúztak az óévtől a PVSK Kosárlabda Akadémia növendékei, akik a Malomvölgyi tavat kerülték meg szombaton délelőtt.

Több éves hagyomány, hogy a PVSK Kosárlabda Utánpótlásában sportoló fiatalok és családtagjaik az év utolsó napjainak egyikén egy könnyed futással búcsúznak az óévtől. Így volt ez idén is, amikor immár nemcsak a férfi, hanem a női szakág játékosai és hozzátartozói szintén nekivágtak a mintegy 3 kilométeres távnak szombaton délelőtt az V. PVSK Beigli-futáson.

- Találó az elnevezés, hiszen a karácsonyi pihenő alatt, a nagy ünnepi étkezések után kifejezetten jól esik egy kis mozgás a sportolóinknak, itt lemozoghatják a karácsonyi beiglik adta energiatöbbletet. Nagyon örülök annak, hogy idén több mint félszázan eljöttek, nemcsak a játékosaink, hanem a családjuk is: volt, aki a testvérével, aki a szüleivel, vagy a kutyájával futotta le a távot. A közös sport erősíti a PVSK-családot, közelebb hozza egymáshoz a játékosok hozzátartozóit és az egyesületet. Ezzel a laza kocogással egyúttal meg is köszönjük a családoknak, hogy együttműködtek velünk az idei esztendőben, egyúttal arra buzdítjuk őket, hogy tartsák meg ezt a jó szokásukat 2018-ban is – foglalta össze Sági Zoltán, a PVSK Kosárlabda Akadémia igazgató-helyettese.

M.F.