Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az év utolsó hazai meccse jön

Csütörtökön este a Zalaegerszeget fogadja a Pécsi VSK-VEOLIA a Lauberben. Az biztos, hogy szurkolóink támogatásával ismét jó mérkőzésre van kilátás.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az idei bajnokság kiszámíthatatlanságához hasonlóval már régen találkoztunk. Persze ami a nehézsége ennek – például, hogy bárki vereséget szenvedhet akár az újonc otthonában is –, pont ugyanaz az előnye is. Egy-egy kudarc után teljesen felesleges búslakodni, a következő meccsen ugyanis megint csak megtörténhet bármi.

Csütörtökön például a szezont gyengén kezdő, de egyre jobb formába lendülő Zalaegerszeget látjuk vendégül. Ha országos kettesnek nem is lehet mondani a találkozót, azért papíron a vendégek számítanak a meccs esélyesének. Ez azonban idén nekünk legtöbbször nagyon jól jött. Hazai pályán ugyanis az Alba Fehérvár és a Falco ellen is bravúrt sikerült hoznunk. Ha a bravúrra készülni nem is lehet, az biztos, hogy szurkolóink támogatásával ismét jó mérkőzésre van kilátás. Arról nem is beszélve, hogy a zalaiakkal közvetlen riválisok vagyunk a bajnokság igencsak népes középmezőnyében.

Valószínűleg nem nagyon kell külön kapacitálni egyetlen szurkolónkat sem, hogy látogasson ki csütörtökön a Lauberbe, de nem árt megjegyezni, hogy aki kilátogat csapatunk idei utolsó hazai bajnokijára, az akár egy Pécsi VSK-VEOLIA mezzel is gazdagodhat. Dobóversenyt hirdetünk ugyanis a találkozón. Erre bármelyik szurkolónk jelentkezhet, ehhez a kezdés előtt a bérletes bejárat (keleti oldal) melletti VIP asztalnál lesz lehetőség, innen sorsoljuk majd azt a három szerencsést akik – a két kisszünetben, illetve a félidős pihenő elején – ringbe szállhatnak a mezért. Ehhez nem kell mást csinálni, mint 45 másodperc leforgása alatt értékesíteni kell egy büntetőt és egy hárompontost. E mellett a ZTE elleni mérkőzésre ezredikként érkező szurkolónk a Mecsek Tea által felajánlott ajándékcsomagot kapja!

Megjelent a Pécsi VSK-VEOLIA 2018-as naptárja, a találkozó előtt a pénztárban lehet megvásárolni, 1000- forintos áron (2. kép).

Program:

2017.12.21. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - ZTE KK, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 12. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Pénztárnyitás 17:00 óra

2017.12.21. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - ZTE KK
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 12. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Friss statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...