Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U11: ötödik hely a Főnix Kupán

Az ország szinte minden pontjáról érkezett ellenfelekkel mérhette össze tudását a PVSK U11-es labdarúgócsapata a Székesfehérváron rendezett Főnix Kupán.

A rangos teremfoci tornára összesen 10 csapat kapott meghívást, amelyek palánkkal körbevett, és szokatlan méretű, 4×2 méteres kapukkal ellátott műfüves borítású pályán játszottak egymás ellen  1×12 perces mérkőzéseket.

- Nekünk nagyon szokatlan volt a pálya, hiszen nem ilyenen szoktunk gyakorolni, és furcsa volt, hogy szinte soha nem volt játékon kívül a labda, így nagyon pörgős, hajtós meccseket vívtunk. A csoportban az Ajkával, a későbbi tornagyőztes Gödöllővel, a Grund FC-vel és a végül ezüstérmes Gyirmóttal csaptunk össze, és a Gödöllőtől, illetve a Gyirmóttól kikaptunk, így a csoport harmadik helyén zártunk. Az egyenes kieséses szakaszban a Nagykanizsát nagy küzdelemben, büntetőkkel vertük, majd az ötödik helyről döntő mérkőzésen a Mosonmagyaróvár ellen szintén idegörlő csatában, újra büntetőkkel bizonyultunk jobbnak. Hasznosnak ítélem meg a részvételünket a tornán, hiszen jó csapatok ellen léphettünk pályára. Ezúton is köszönöm a minket elkísérő szülőknek a biztatást, ami nagyon ránk fért. Gratulálok a fiúknak, sokszor nagyot küzdöttek, így megérdemlik a most következő rövid téli pihenőt – foglalta össze Pintér Tibor, a csapat vezetőedzője.

M.F.