Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Plüssökkel kedveskedtek a kisgyermekeknek a vízilabdások

12 óvoda 750 kisgyermeke választhatott ma azok közül a plüssjátékok közül, amelyeket a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapat jótékonysági akciójára adományoztak az együttes szurkolói.

Ezernél is több plüssjátékot adományoztak a PVSK – Mecsek Füszért OB. I-es vízilabdacsapat szurkolói az együttes által meghirdetett jótékonysági akcióra az elmúlt három hétben. A szurkolói felajánlásokat a csapat összegyűjtötte és ma átadta a keleti városrészben működő óvodáknak. Összesen 12 intézmény 750 kisgyermeke választhatott a felajánlott plüssökből, amit haza is vihettek, de ezen felül még jócskán maradt játék óvodai használatra is.

- Úgy gondoljuk, hogy egy élvonalbeli csapatnak a szórakoztatás mellett a példamutatás és a társadalmi felelősségvállalás is feladata. Utóbbi keretében minden évben hirdetünk jótékonysági akciót, idén plüssgyűjtésre buzdítottuk támogatóinkat, ami eredményes volt, így nagyon sok, hátrányos helyzetű kisgyermeknek szerezhettünk ma örömet. Nagy élmény volt nekik is, hogy választhattak a plüssök közül, és a választott új kedvencet haza is vihették, és nagy élmény volt nekünk is látni a sok mosolygó arcot és a gyermekek felhőtlen örömét – mondta el De Blasio Domenico, a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapat vezetője.

M.F.