Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-VEOLIA: Meglesz a negyedik?

NB I-es kosárlabdacsapatunk a Pécsi VSK-VEOLIA Debrecenbe látogat pénteken este, ahol zsinórban negyedik győzelmünkre hajtunk.

Az utóbbi hetekben elkényeztettek minket Csirke Ferenc tanítványai. A kaposvári bravúros győzelem után ugyanis hazai pályán előbb a Jászberényt, majd bombaerős Falcot is legyőztük, így egy egészen mutatós győzelmi szériának örülhetünk. Három siker után azonban nincs megállása, nem lehet a babérokon csücsülni, hiszen pénteken este már újabb komoly feladat vár csapatunkra.

Debrecenben, a DEAC vendégei leszünk. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Falco elleni idegőrlő mérkőzés után most hátra lehet egy kicsit dőlni, de erről szó sincs a valóságban. A DEAC ugyanis hiába áll a kilencedik helyen, bizony nem sokkal rosszabb a mutatója, mint a miénk. Tíz eddigi meccsükből a debreceniek ötöt nyertek meg, tehát az egészen biztos, hogy biztosra nem mehetünk ellenük.

Az azonban nem kicsi motivációval szolgálhat játékosaink számára, hogy egy győzelem azt jelentené, hogy négymeccsesre duzzasztanánk az egymás után megnyert bajnoki mérkőzéseink számát – ez pedig az idei, nagyon szoros bajnokságban óriási fegyvertény lenne. Most speciel megerősítenénk vele az ötödik helyünket, sőt, akár még egyel előrébb is léphetnénk a tabellán.

Program:

2017.12.15. 15:30 | DEAC - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 11. forduló. Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

2017.12.15. 18:00 | DEAC - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 11. forduló. Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmény, illetve statisztika helyszínről...