Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U11: Második hely a teremben

Három U11-es labdarúgó csapatunkból egy végzett a dobogón a Gandhi Gimnáziumban rendezett korosztályos teremfoci tornán.

Az U11-es labdarúgótornán összesen 10 csapat vett részt, a PVSK három együttese mellett a PMFC két csapata, valamint a Mohács, a Vilány, a Harkány, a PEAC és a Merenye csapata indult. Az indulókat két ötcsapatos csoportba sorsolták, majd a helyosztókon alakult ki a végső sorrend. A PVSK „C” csapata csak a fináléban maradt alul.

- Kiválóan játszottak a tornán a srácok, mindössze egyetlen gólt kaptunk, amivel a döntőben ki is kaptunk a Mohács elleni, vérbeli rangadón. Most főleg a védekezésünk volt kiváló, amiben Tóth Martin és Reményi Péter volt kiemelkedő, de két kiváló kapusteljesítményt is láthattunk: Holenka Márton hosszú idő óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, Bökönyi Péter pedig a tornán a legnagyobb védéseket mutatta be, így teljesen megérdemelten kapta meg a torna legjobb kapusának járó különdíjat. Mi tudunk ennél kreatívabb játékot is játszani, de ezen a tornán is voltak szép egyéni megmozdulások és látványos gólok. Gratulálok a csapatnak! – mondta el Pintér Tibor, a PVSK edzője.

Első képünkön a PVSK csapatai, a másodikon pedig Bozó Márk csukafejesből elért gólja látható.

M.F.