Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elvárható a győzelem

NB I. B-s csapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó az utolsó előtti Nagykőröst fogadja vasárnap.

Az NB I. B. Piros csoportjában szereplő együttesünk vasárnap kora este olyan mérkőzést fog játszani hazai pályán, amelyet kötelező lenne megnyerni. Nem csoda, hogy így várjuk a Nagykőrös elleni találkozót, hiszen ellenfelünk jelenleg a tabella második helyén áll. Igen ám, de hátulról! Mivel mi most az előkelő ötödik pozíciót foglaljuk el, valóban nyerni kell. Így látja ezt Juhász Olivér, kosárlabdacsapatunk edzője is.

- Nem is kérdés, hogy teljesen jogos elvárás tőlünk a győzelem vasárnap – jelentette ki trénerünk. – Ráadásul most olyan kivételes helyzetben leszünk, ami idén talán jó, ha kétszer fordult elő: minden játékosunk egészséges, így teljes csapattal várhatjuk a mérkőzést. Juhász azt is hozzátette, nem valószínű, hogy befolyásolja majd a Nagykőrös elleni találkozót az, hogy egy nappal korábban U20-as rangadó vár ránk a Falco ellen. Legfeljebb pozitív hatással lehet az a Nagykőrös ellen, hiszen ha a Falcot le tudjuk itthon győzni, még motiváltabb lesz majd a társaság az NB I. B-s bajnokira.

Ha hozzuk a kötelezők, akkor ráadásul akár meg is előzhetjük a tabellán az előttünk helyet foglaló TF-et. Kell ennél jobb motiváció?

Program:

2017.12.10. 15:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - Nagykőrösi SKE, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 11. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2017.12.10. 17:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - Nagykőrösi SKE
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 11. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok