Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szezonzárót tartott a PVSK labdarúgó csapata

Nagy tervekkel, megyei viszonylatban jegyzett játékosok igazolásával és teljesen új csapattal vágott neki labdarúgó csapatunk a 2017/18-es bajnokságnak.

A fehér asztal melletti értékelő összejövetelen, melyet az Apolló étteremben tartottak, a felnőtt csapat játékosai, edzői mellett, megjelent Czerpán István a PVSK elnöke is.  A beszélgetésekből kiderült, hogy az őszi szezon vegyes képet mutatott. Voltak jó játékkal fűszerezett szép győzelmek, de nem várt, egygólos fiaskók is. Abban sokan egyetértettek, hogy a jelenlegi hetedik helynél előrébb lehet végezni a tavaszi szezonban a tabellán. A lehetőségek megvannak, most már a játékosokon múlik a további jó szereplés. Hogy a jó feltételek realizálódjanak, ahhoz rengeteg munka szükséges, és a csapat minden egyes tagjának a maximumot kell nyújtania tavasszal.
A PVSK vezetése az egyesület centenáriumi évfordulója jegyében zajló három éves időszak fontos stratégiai szakosztályának tekinti a régen nagy sikereket megért labdarúgó szakosztályt.
A finom falatok elfogyasztása, és az oldott hangulat lehetőséget nyújtott a kötetlen, és a vidám perceket is felidéző szezonértékelőre.

A csapat szerepléséről készült videó-értékelő web-oldalunkon megtekinthető.

Nyilas László