Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Tegyük színessé az Ünnepeket!

Jótékonysági akciót hirdetett a Pécsi VSK-VEOLIA élvonalbeli férfi kosárlabdacsapat, de más meglepetések is várják a klub szurkolóit szombaton este, a Falco elleni rangadón.

A Pécsi Gyermekklinika apró betegei számára gyűjtünk rajzeszközöket. Az adománnyal érkező nézők két belépőt kapnak a csapat későbbi mérkőzéseire. A Pécsi VSK-VEOLIA–Falco KC összecsapásra elsőként érkező 500 néző pólót, a meccsre kiérkező összes szurkoló pedig egy több mint százezer forint értékű kedvezményre jogosító kuponfüzetet kap ajándékba.

A PVSK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatánál sok éves hagyomány, hogy az Ünnepek közeledtével jótékonysági akciót hirdet szurkolói és támogatói körében. Nincs ez másként idén sem, ezúttal a Pécsi Gyermekklinika számára indít gyűjtést a csapat.

- Szeretnénk színesebbé tenni az Ünnepeket azoknak a gyermekeknek, akiknek a téli szünetben is kórházban kell lenniük, ezért a Pécsi Gyermekklinikával egyeztetve ezúttal színes rajzeszközöket kérünk szurkolóinktól. Reméljük, hogy a beérkező színes ceruzákkal, filctollakkal, zsírkrétákkal, kifestő- és foglalkoztató füzetekkel enyhíteni tudjuk a kis betegek fájdalmait és barátságosabbá tenni a kórházban eltöltött időszakot – mondta el Bán Gábor, a Pécsi VSK-VEOLIA férfi kosárlabdacsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője.

De nemcsak kérünk, hanem adunk is. Azoknak a szurkolóknak, akik a felhívásunknak eleget tesznek, és rajzeszközökkel érkeznek a csapat szombat esti, Falco elleni hazai mérkőzésére a Lauber Dezső Sportcsarnokba, két belépőt adunk a csapat mérkőzésére, amit akár a következő, december 21-i mérkőzésen is felhasználhatnak. Ekkor, a ZTE elleni összecsapáson adjuk majd át ugyanis a Pécsi Gyermekklinika képviselőinek a héten összegyűjtött adományokat.

- A szombati mérkőzésen az elsőként érkező 500 szurkolónk pólót kap ajándékba kiemelt szponzorunk, a Novro SZUPERMARKET jóvoltából, míg valamennyi nézőnket szeretnénk meglepni egy kuponfüzettel is. Ebben a csapat támogatói által felajánlott, összesen több mint százezer forint értékű lakossági kedvezmény-csomag található, amivel szeretnék megköszönni szurkolóinknak az egész éves, kitartó és lelkes buzdításukat – mondta el Bán Gábor.

Program:

2017.12.09. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Falco KC Szombathely
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 10. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok